Kom werken bij Citrus! Neem contact met ons op

Be part of

flex

Ben jij toe aan een flinke dosis arbeidsvitaminen? Met ons Flex model heb je alles wat je nodig hebt voor vooruitgang. Geniet van een hoge beloning op basis van jouw bijdrage, groei mee met de omzet en kies uit de meest toffe projecten.

Kies voor

Zekerheid

Bij Citrus kies je voor zekerheid. Om dat te onderstrepen bieden we je meteen een vast contract aan met alle bijbehorende voordelen. 

Jij

Beslist

Is het voor jou de technologie of de branche wat jou de ultieme werkvreugde brengt in het project? Jij beslist op welk project je aan de slag gaat!

Niet voor niets het

klavertje vier!

Niet voor niets

het klavertje vier!

Bij ons draait alles om werkgeluk, en we staan klaar om dat voor jou te vergroten. Of je nu behoefte hebt aan een frisse start in een nieuw project of extra arbeidsvitamines nodig hebt, Citrus geeft het je!

Citrus

Flexmodel

Bij Citrus hanteren we ons unieke Flex model. Hierbij gaat maar liefst 70% van het eindtarief naar jou! Eerlijk, toch? Jij levert je expertise op een project, terwijl wij de rest regelen – van verzekeringen tot een netwerk met de meest toffe projecten.


Ons Flex model staat voor groei en transparantie. Dat betekent ook groei in jouw salaris. Ons model zorgt ervoor dat je op 2 manieren groeit in salaris: een hoger eindtarief en door jouw loyaliteit. Na 2 jaar groeit jouw percentage naar 72,5% en binnen 5 jaar naar 75%. Jouw loyaliteit wordt beloond!

Vragen of meer informatie?

SALARISCHECK

Je uurtarief wordt bepaald op basis van je senioriteit, vaak aangeduid als Medior of Senior, en wordt in overleg vooraf vastgesteld.

Hierboven vind je 3 voorbeelden uitgewerkt van ons Flex Model. Om de totale jaaromzet te berekenen, gaan we uit van 45 fulltime werkweken. Hierin is rekening gehouden met 5 weken vakantie, 1 week training en 1 week ziekte. De totale omzet komt voort uit het uurtarief vermenigvuldigd met het aantal gewerkte uren. Maar liefst 70% daarvan komt rechtstreeks naar jou.

Deze 70% is opgebouwd uit een vast inkomen dat je altijd van ons ontvangt, zelfs als je even geen opdracht hebt, en de omzetbonus.

Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen waaraan je jouw geld besteedt. Of het nu gaat om een laptop, telefoon, training of auto, die beslissing ligt volledig bij jou. Bovendien profiteer je via Citrus van belastingvoordelen bij deze uitgaven.

veelgestelde

vragen

Bij Citrus begrijpen we dat gezondheid prioriteit heeft. Daarom zorgen we ervoor dat je goed wordt opgevangen als je langdurig ziek bent. Je bent bij Citrus verzekerd van een inkomen tijdens ziekteperiodes. We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de zorg en hersteltijd krijgt die je nodig hebt, zodat je daarna weer aan de slag kunt gaan.

Bij Citrus krijg je direct een vast contract. Dit biedt jou de zekerheid en voordelen die normaal gesproken bij een vast dienstverband horen. We geloven dat dit een essentieel aspect is van een stabiele en langdurige samenwerking. Met een vast contract bij Citrus kun je met vertrouwen aan de slag gaan en je concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van waarde in je werk.

Ja, het is zeker mogelijk om parttime te werken bij Citrus. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, daarom bieden we de mogelijkheid om aan projecten bij onze klanten te werken voor 32, 36 of 40 uur per week. Geef ons gewoon je voorkeur aan, en wij zullen ons best doen om een passende opdracht te vinden die bij jouw wensen aansluit. Zodat je optimaal kunt presteren en balans kunt vinden tussen werk en privé.

Het uurtarief dat de opdrachtgever voor jou hanteert, wordt beïnvloed door verschillende factoren. Deze omvatten onder andere de specifieke technieken waarmee je werkt, het aantal jaren ervaring dat je hebt, de impact die je hebt bij de klant en de ervaring die je hebt opgedaan binnen bepaalde sectoren.

Bij Citrus streven we altijd naar het maximaal haalbare tarief voor onze professionals. Over het algemeen variëren de uurtarieven tussen de €85 en €120. Deze variatie stelt ons in staat om een tarief vast te stellen dat recht doet aan jouw vaardigheden en ervaring, terwijl het ook competitief blijft in de markt. 

Je bonus wordt aan het einde van elk kwartaal uitgekeerd. Dit betekent dat je in de maand na afloop van het kwartaal, naast je reguliere loon, een bonusbedrag op je rekening ontvangt

Nee hoor, dat is ons pakkie an. Wij zorgen voor jouw opdrachten. Dus als je even niet aan een opdracht werkt, betalen wij zonder haken en ogen je loon. En je hoeft dit later niet terug te betalen wanneer je wel aan een opdracht werkt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij Citrus hebben we 25 betaalde vakantiedagen. Als je langer weg wilt, ben je hierin vrij om dat te regelen. Houd er echter rekening mee dat als je meer dan 25 dagen vakantie wil hebben, dit dagen zijn waar geen loon tegenover staat. 

Bij Citrus bouwen we een pensioen voor je op van €150 per maand. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een individueel pensioenplan voor je samen te stellen dat aansluit bij je specifieke wensen en behoeften.

Het Flex model bij Citrus hanteert een 70/30 verhouding, waarbij een professional 70% van zijn/haar uurtarief ontvangt als salaris. Na 2 jaar ontvangt de professional automatisch 72,5%, wat betekent dat je 72,5% van het uurtarief ontvangt. Na 5 jaar gaat de verhouding naar 75%, wat betekent dat je 75% van het uurtarief ontvangt. Zowel een tariefsverhoging als loyaliteit worden beloond met een hoger salaris.

Nooit! Bij Citrus hebben we een team van toegewijde Account Managers die verantwoordelijk zijn voor het vinden van projecten die aansluiten bij jouw interesses.

Als je echter zelf je netwerk wilt inschakelen om een project te vinden, kan dat, maar het is absoluut niet nodig. We hanteren het Flex model, en zien dit als een perfecte symbiose; dat jij je specialiseert in alles wat met IT te maken heeft, en wij zorgen voor de rest.

De reisafstand hangt af van de aard van de opdracht. Tegenwoordig is de standaard één of twee dagen op locatie bij de opdrachtgever. We houden rekening met de afstand en jouw voorkeuren hierin. Dit bespreken we samen voordat we verder gaan, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Nee hoor! Bij Citrus gaan we voor een langetermijn samenwerking. Daar past het Flex model en het loyaliteits programma perfect bij. Dat werkt alleen als iedereen in zijn nopjes is. Dus past de opdracht niet dan regelen we gewoon een nieuwe, net zo simpel.

STAAT JOUW VRAAG

ER NIET TUSSEN?


Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?