Kom werken bij Citrus! Neem contact met ons op

Be part of

Citrus

Klaar voor een frisse start? Wij bieden je alle ingrediënten voor een gezonde portie werkgeluk!

Be part of

Values

Ontzorgen

Administratieve zorgen, overbodige vergaderingen en acquisitie? Laat Citrus dat voor je regelen, zodat jij je kunt concentreren op waar je echt goed in bent en je werkgeluk een boost krijgt.

Keuzevrijheid

PowerBI-rapporten ontwikkelen voor het management van een ziekenhuis, werken aan oplossingen voor de detectie van energieverspilling en fraude, of het bouwen van een realtime kassasysteem. Bij Citrus hebben we altijd het juiste netwerk voor projecten waar jij je tanden in wilt zetten.

Eerlijke beloning

Citrus koestert zijn mensen en onze mensen koesteren Citrus. Daarom hebben we besloten dat naarmate je langer bij Citrus werkt, de verhouding van de omzet van 70/30 groeit naar 75/25. Eerlijk, nietwaar?

The Joan

Een plek waar je in alle rust kunt werken, maar tegelijkertijd de teamgeest kan omarmen. Goed bereikbaar met de auto/OV, een lunch die altijd voor je klaar staat en een moderne werkplek. Dé combinatie om met collega’s een dag samen op locatie te werken

Jij bent een:

Data consultant
Cloud (DevOps) engineer

Profiel:

Data consultant

Maakt niet uit of je graag werkt in een AWS, Google of Azure omgeving. Bij Citrus hebben we de tofste opdrachten voor Data Engineers, Machine Learning Engineers, (Solution) Architecten, Data Modelleurs en Analisten. Het is belangrijk dat je communicatief sterk, proactief en resultaatgericht bent. Je wilt immers de vragen van de klant goed technisch kunnen vertalen. Daarnaast ben je de Nederlandse taal eigen en kan je goed uit de voeten in het Engels.

Profiel:

Cloud (Devops) engineer

Maakt niet uit of je graag werkt in een AWS, Google of Azure omgeving. Bij Citrus hebben we de tofste opdrachten voor Cloud Engineers. Je kan worden ingezet binnen high-end security teams, maar ook meebouwen als DevOps engineer aan een nieuw cloud platform. Het is belangrijk dat je communicatief sterk, proactief en resultaatgericht bent. Je wilt immers de vragen van de klant goed technisch kunnen vertalen. Daarnaast ben je de Nederlandse taal eigen en kan je goed uit de voeten in het Engels.

BE PART OF

events

Check jouw
Arbeidsvitamine

Ontdek Citrus, waar werken gewoon beter smaakt! Doe de quiz en proef de voordelen van een toekomst met ons.

HET SOLLICITATIE

PROCES

Wij hoeven geen sollicitatiebrief van je en we verwachten geen specifieke jarenlange werkervaring met één bepaalde technologie. Bij Citrus draait het om jou als individu, jij bent het middelpunt van ons sollicitatieproces. 

Be part of you

Kennismakingsgesprek

Jij beslist waar het eerste sollicitatiegesprek plaatsvindt. Het kan aan je eigen keukentafel zijn, in je favoriete kroeg, of gewoon bij Citrus op kantoor, waar je je het prettigst voelt.

Wij hoeven geen sollicitatiebrief van je en we verwachten geen specifieke jarenlange werkervaring met één bepaalde technologie. Bij Citrus draait het om jou als individu, jij bent het middelpunt van ons sollicitatieproces. 

Be part of IT

Technisch gesprek

Wat maakt jou een topper en op welke gebieden kun je nog verder groeien? Tijdens het technische interview nemen de experts van Citrus dit met je door.

Be part of us

Aanbieding

Ben je klaar voor een frisse start en om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Als na het aanbodgesprek alles duidelijk is, geven we elkaar groen licht voor een geweldige samenwerking.

Wij kunnen je vertellen waarom Citrus een geweldige werkgever is, maar het is natuurlijk veel leuker om dit van anderen te horen!

Daarom zijn we trots op onze Google-reviews!

Collin Kleiboer
Collin Kleiboer
2023-10-27
Friendly people trying to match the best job for you
Ernst de Jong
Ernst de Jong
2023-10-16
Prettige recruiter; heldere communicatie en adequate begeleiding bij het zoeken naar een freelance opdracht.
Eric van Raaij
Eric van Raaij
2023-10-10
De samenwerking met Citrus IT was professioneel en erg prettig. Binnen korte tijd hebben ze gezorgd voor een uitdagende en passende nieuwe opdracht.
Berry Tax
Berry Tax
2023-10-10
Dankzij Citrus-IT snel een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Professioneel, transparant, deskundig, correct en vooral communicatief heel sterk. Daarnaast een fijne samenwerking met een persoonlijk contact. Dank je wel Mathieu.
Bas Janmaat
Bas Janmaat
2023-09-13
Mede dankzij de uitstekende bemiddeling door Wesley van Citrus IT ga ik binnenkort starten op een nieuwe opdracht. Ik heb Wesley ervaren als een oprecht persoon die zich goed heeft verdiept in de behoefte van de klant en mij uitstekend heeft voorbereid voor de interviews door het verstrekken van belangrijke informatie. Ik kan Citrus IT ten zeerste aanbevelen.
Eric Kwaago
Eric Kwaago
2023-09-04
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Wesley Bockweg. Hij had mijn voorgesteld bij een organisatie, door zijn toewijding, drive en persoonlijke benadering heeft gezorgd dat ik de opdracht heeft gekregen. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden voor de intakegesprek. Veel dank voor al je hulp en succes!
imran aslam
imran aslam
2023-09-04
Ik raad het iedereen aan om met Citrus IT samen te werken.
Bas Wind
Bas Wind
2023-08-31
Erg fijne samenwerking met Citrus IT. Vriendelijk, betrouwbaar en snel. Aanbevolen!
Tijn Koekkoek
Tijn Koekkoek
2023-08-16
Al een tijd vanuit een nauwe samenwerking verschillende successen weten te boeken! Een professionele aanpak, frisse blik op de markt en vakkundige kennis creëeren voor CitrusIT een onderscheidend vermogen. Kortom: fijn om mee samen te werken.

COMMUNITY
BE PART OF US!

Deel je gedachten over de nieuwste technologische ontwikkelingen in onze Slack-groep, of neem deel aan een van onze meetups bij The Joan!
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?