Kom werken bij Citrus! Neem contact met ons op

Be part of

Projects

Bij Citrus haal je pas echt voldoening uit je werk. Kies uit de tofste projecten en daag jezelf uit!

Zie jij jezelf al op een van deze projecten?

Bij Citrus zijn we trots op de succesverhalen van onze IT-specialisten en de waarde die ze brengen aan onze klanten. In deze casus duiken we graag in het uitdagend Snowflake project, uitgevoerd in samenwerking met Eneco, een speler van formaat in het Nederlandse energielandschap. Onze 14 hooggekwalificeerde Data Engineers hebben een cruciale rol gespeeld in het migreren van Eneco's Oracle-datawarehouse naar het moderne Snowflake-platform.
Bij Citrus zijn we er trots op dat we onze IT-specialisten kunnen inzetten om waarde toe te voegen aan onze klanten. In deze casus richten we ons op ons uitdagende project met Enexis, een vooraanstaande speler in het Nederlandse energielandschap. Onze 10 hooggekwalificeerde DevOps BI Ontwikkelaars hebben een cruciale rol gespeeld in het opzetten van een geavanceerde infrastructuur voor risicomanagement en planvorming, waardoor Enexis hun investeringen efficiënter kan plannen en hun energienet effectiever kan beheren, onderhouden en uitbreiden.
Bij Citrus delen we graag een boeiend verhaal over ons werk met Alliander, een toonaangevend bedrijf in de energiesector. Hier nemen we je mee op een reis door de uitdagingen en successen van ons team bij het ontwikkelen en beheren van een dynamisch systeem voor het leveren van realtime gegevens aan Alliander's stakeholders.
Bij Citrus delen we graag een fascinerend verhaal over ons samenwerkingsproject met Alliander, een vooraanstaand bedrijf in de energiesector. In deze casus nemen we je mee door de uitdagingen en successen van ons team bij het uitfaseren van het SAP HANA landschap en het omvormen naar een nieuwe AWS + Python + Postgres stack.
In deze casus delen we een boeiend verhaal over onze samenwerking met Achmea, een toonaangevende speler in de financiële dienstverlening. We nemen je mee door de uitdagingen en triomfen van ons team bij het migreren van hun SAP-omgeving naar Azure, met een bijzondere focus op het gebruik van Azure Data Factory (ADF) en Synapse.

Be part of

Projects

Wij kunnen je vertellen waarom Citrus een geweldige werkgever is, maar het is natuurlijk veel leuker om dit van anderen te horen!

Daarom zijn we trots op onze Google-reviews!

Collin Kleiboer
Collin Kleiboer
2023-10-27
Friendly people trying to match the best job for you
Ernst de Jong
Ernst de Jong
2023-10-16
Prettige recruiter; heldere communicatie en adequate begeleiding bij het zoeken naar een freelance opdracht.
Eric van Raaij
Eric van Raaij
2023-10-10
De samenwerking met Citrus IT was professioneel en erg prettig. Binnen korte tijd hebben ze gezorgd voor een uitdagende en passende nieuwe opdracht.
Berry Tax
Berry Tax
2023-10-10
Dankzij Citrus-IT snel een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Professioneel, transparant, deskundig, correct en vooral communicatief heel sterk. Daarnaast een fijne samenwerking met een persoonlijk contact. Dank je wel Mathieu.
Bas Janmaat
Bas Janmaat
2023-09-13
Mede dankzij de uitstekende bemiddeling door Wesley van Citrus IT ga ik binnenkort starten op een nieuwe opdracht. Ik heb Wesley ervaren als een oprecht persoon die zich goed heeft verdiept in de behoefte van de klant en mij uitstekend heeft voorbereid voor de interviews door het verstrekken van belangrijke informatie. Ik kan Citrus IT ten zeerste aanbevelen.
Eric Kwaago
Eric Kwaago
2023-09-04
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Wesley Bockweg. Hij had mijn voorgesteld bij een organisatie, door zijn toewijding, drive en persoonlijke benadering heeft gezorgd dat ik de opdracht heeft gekregen. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden voor de intakegesprek. Veel dank voor al je hulp en succes!
imran aslam
imran aslam
2023-09-04
Ik raad het iedereen aan om met Citrus IT samen te werken.
Bas Wind
Bas Wind
2023-08-31
Erg fijne samenwerking met Citrus IT. Vriendelijk, betrouwbaar en snel. Aanbevolen!
Tijn Koekkoek
Tijn Koekkoek
2023-08-16
Al een tijd vanuit een nauwe samenwerking verschillende successen weten te boeken! Een professionele aanpak, frisse blik op de markt en vakkundige kennis creëeren voor CitrusIT een onderscheidend vermogen. Kortom: fijn om mee samen te werken.
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?