Kom werken bij Citrus! Neem contact met ons op

SAP naar Azure Migratie met ADF en Synapse bij Achmea

In deze casus delen we een boeiend verhaal over onze samenwerking met Achmea, een toonaangevende speler in de financiële dienstverlening. We nemen je mee door de uitdagingen en triomfen van ons team bij het migreren van hun SAP-omgeving naar Azure, met een bijzondere focus op het gebruik van Azure Data Factory (ADF) en Synapse.

DE UITDAGING

Achmea stond voor een ambitieus project: het migreren van hun SAP-omgeving naar Azure. Hoewel het team aanzienlijke ervaring had met SAP, ontbrak het aan diepgaande kennis van Azure, met name op het gebied van ADF en Synapse. Daarom werd Citrus ingeschakeld om een ervaren consultant te leveren die niet alleen de technische aspecten beheerst, maar ook in staat is om het team te leiden en te coachen gedurende het migratieproces.

ONZE BIJDRAGE

Onze consultant werd een cruciaal lid van het projectteam. Naast uitgebreide technische expertise in SAP en Azure, bracht hij ook leiderschapsvaardigheden en de capaciteit om kennis effectief over te dragen aan het team.

De werkzaamheden omvatten het opstellen van een gedetailleerd migratieplan, het ontwikkelen van data pipelines met behulp van ADF en Synapse, en het begeleiden van het team bij elke stap van het migratieproces. Hij fungeerde als mentor en coach, waardoor de teamleden niet alleen de benodigde technische vaardigheden ontwikkelden, maar ook een dieper begrip kregen van de Azure-producten die werden ingezet.

RESULTATEN:

Het resultaat was buitengewoon succesvol. De SAP-omgeving van Achmea werd met succes gemigreerd naar Azure, met behulp van geoptimaliseerde data pipelines gebouwd met ADF en Synapse. Dankzij de inspanningen van ons team was de migratie niet alleen technisch vlekkeloos, maar was er ook sprake van een soepele overgang voor het hele team.

Bovendien heeft de consultant een blijvende impact gehad op het team. Door zijn begeleiding en coaching hebben de teamleden aanzienlijke kennis opgedaan van Azure, ADF en Synapse, waardoor ze nu zelfstandig complexe migraties kunnen uitvoeren in de toekomst.

UITGELICHTE

CASES

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?